eur:
394.51
usd:
354.18
bux:
72877.26
2024. szeptember 17. kedd Zsófia
Arne Slot, a Feyenoord vezetőedzője a csapat rotterdami sajtóértekezletén 2023. október 24-én, az SS Lazio ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában játszott mérkőzés előtti napon.
Nyitókép: MTI/EPA/ANP/Olaf Kraak

Liverpool-edző: gólokat várok Szoboszlai Dominiktól

Mert minőségi játékosok veszik körül. Arne Slot szerint labda nélküli játékban kiváló a magyar futballista. Jön Szoboszlai Dominik 50. tétmeccse a csapatban.

Arne Slot, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője elégedett Szoboszlai Dominik teljesítményével, ugyanakkor gólokat vár a magyar válogatott csapatkapitányától.

Erről az AC Milan elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón beszélt a csapat kispadjára júliusban érkezett holland szakember.

"Szoboszlai főleg a labda nélküli játékunkban vállal nagyon fontos szerepet, kiválóan gyakorol nyomást az ellenfelekre. Amin javítanunk kell, az a támadó játéka, hogy hatékonyabb legyen elöl. Tavaly háromszor talált be a bajnokságban, liverpooli támadó középpályásként több gól kell legyen a célja, de elégedett vagyok vele és biztos vagyok benne, hogy hamarosan elkezdi gyűjteni a gólokat, hiszen minőségi játékosok veszik körül" - nyilatkozta a 46. születésnapját a meccs napján ünneplő tréner.

A 23 éves Szoboszlai kedden este karrierje 50. tétmérkőzését játszhatja a Liverpool színeiben, a Vörösök 21 órától az AC Milan otthonában lépnek pályára az első alkalommal ligarendszerben zajló BL nyitónapján.

Címlapról ajánljuk
„Ez nem rigófütty” – akár egy hétre is elszigetelődhet a külvilágtól Kisoroszi

„Ez nem rigófütty” – akár egy hétre is elszigetelődhet a külvilágtól Kisoroszi

Az árvízhelyzet miatt hamarosan le kell zárni a Kisoroszit Tahitótfaluval összekötő országutat, ezért biztosítani kell az alapvető élelmiszer-ellátást, az orvosi és a tűzoltói ügyeletet is a településen – mondta az InfoRádióban Kisoroszi polgármestere. Molnár Csaba hozzátette: bár az óvoda, az iskola és a bölcsőde is működik, sokan inkább elhagyják a községet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×