eur:
392.79
usd:
354.58
bux:
0
2024. augusztus 30. péntek Rózsa
BARCELONA, SPAIN - APRIL 07: Marc Bernal of FC Barcelona Atletic runs with the ball during the Primera RFEF match between FC Barcelona Atletic and CD Arenteiro at Estadi Johan Cruyff on April 07, 2024 in Barcelona, Spain. (Photo by Alex Caparros/Getty Images)
Nyitókép: Getty Images/Alex Caparros

Sérülés miatt akár a szezon végéig kényszerpihenőre mehet a Barcelona fiatal játékosa

Hiába nyert kedden a Barca a Rayo Vallecano ellen a La Ligában, a győzelmet beárnyékolja Marc Bernal súlyos sérülése.

A 17 éves középpályás a Barcelona mindhárom eddigi bajnokiján kezdő volt ebben az évadban - írja a sportal.blikk.hu.

Marc Bernal a Rayo ellen játszott, 2-1-es végeredménnyel zárult mérkőzés 98. percében egy szerelést követően sérült meg. Mint írják, egy bennfentes újságíró szerint

keresztszalag-szakadást szenvedett a bal térdében, így jó eséllyel kihagyja az idény hátralévő részét.

Hansi Flick, a klub vezetőedzője a találkozót követően azt nyilatkozta: "Szomorúak vagyunk, mert megsérült Bernal, szerdán meglátjuk a pontos diagnózist".

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli kampány az AfD ellen a vasárnapi tartományi választások előtt

Rendkívüli kampány az AfD ellen a vasárnapi tartományi választások előtt

Egyre forróbb a hangulat Németországban a vasárnapi, Türingiában és Szászországban tartandó tartományi parlamenti választások előtt. Az egykori NDK-hoz tartozott két tartományban szinte napról-napra növekszik a radikális jobboldali, megalakulása óta a bevándorlás elleni harcot zászlajára tűző Alternatíva Németországnak (AfD) párt támogatottsága. Ehhez jelentős mértékben járult hozzá a múlt heti solingeni, több halálos áldozatot és sebesültet követelő, egy korábban kitoloncolásra ítélt szíriai menekült által elkövetett terrorcselekmény.

"Lehet, hogy a figyelmünket elkerüli valami" - Rusvai Miklós figyelmeztet egy globális járvány veszélyére

A WHO szerint a nemzetközi közösség évtizedek óta tartó hanyagsága vezetett ahhoz, hogy Afrikában a majomhimlő új, a korábbiakhoz képest könnyebben terjedő variánsa ütötte fel a fejét olyan országokban, amelyeknek nagyon kevés erőforrásuk van arra, hogy megfékezzék a vírus terjedését. Rusvai Miklós víruskutató szerint ugyanakkor nem lehet mindenre felkészülni, a természet mindig képes meglepetésekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Hanga Zoltán
a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×