eur:
395.75
usd:
360.45
bux:
71673.12
2024. augusztus 15. csütörtök Mária
Stefan Gartenmann dán belső védő igazolt a Ferencvároshoz. Forrás: Facebook / Ferencvárosi Torna Club
Nyitókép: Forrás: Facebook / Ferencvárosi Torna Club

Ismét egy idegenlégiós igazolt a Fradihoz

Stefan Gartenmann dán belső védővel erősítette meg keretét a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő Ferencváros.

A zöld-fehérek hivatalos honlapja csütörtökön arról számolt be, hogy a 27 éves futballista a Midtjyllandtól érkezik a klubhoz. A két csapat a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában éppen egymással találkozott, végül a dánok jutottak tovább, Gartenmann nem volt tagja a rivális keretének.

"Stefant már régebb óta ismerjük, most pedig egy olyan kedvező lehetőség nyílt, hogy sikerült megszereznünk őt. Egy nagyon megbízható belső védő, aki mindig képes hozni az elvárt szintet. Nagyon jó karakter, nagyon jó mentalitású, profi gondolkodású játékos, aki a csapat struktúrája szempontjából is fontos szerepet tud majd betölteni.

Fontos, hogy fenntartsuk a konkurenciaharcot ezen a poszton.

Bízunk benne, hogy már rövid távon meg tudja oldani ezt a feladatot" - mondta Hajnal Tamás sportigazgató. A védelem közepén bevethető, 187 centiméter magas Gartenmann Isaac Pappoe, Raul Gustavo, Kady Borges és Philippe Rommens után az ötödik nyári igazolása a Ferencvárosnak.

Címlapról ajánljuk

Megkéselték a spanyol futballfenomén apját

Három embert letartóztattak, egyet még keresnek azt követően, hogy megkéselték a labdarúgó-Eb spanyol tinisztárjának édesapját. A férfit a Barcelonához közeli Mataróban, egy parkolóban támadták meg.
VIDEÓ
Zelenszkij minden eddiginél tovább menne Oroszország támadásában, tudhattak a nyugatiak Kijev közelgő akciójáról – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Zelenszkij minden eddiginél tovább menne Oroszország támadásában, tudhattak a nyugatiak Kijev közelgő akciójáról – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök arra kéri a szövetségeseit, hogy engedélyezzék a nagy hatótávolságú csapásokat Oroszországon belüli célpontokra. Ezzel is tovább gyengítené Vlagyimir Putyin háborúját. Az ukrán elnök főtanácsadója, Mihajlo Podoljak a The Independentnek adott interjújában kifejtette Ukrajna meglepetésszerű támadásának okait Oroszország területe ellen. A beszélgetés közben több olyan információ is elhangzott, amely eddig nem volt ismertek a szélesebb közönség előtt. Azt is elmondta, hogy Kijev titkos csatornákon keresztül tájékoztatta a nyugati hatalmakat, hogy mire készülnek Kurszknál. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 15. 20:16
×
×
×
×