eur:
394.71
usd:
367.91
bux:
69807.71
2024. június 18. kedd Arnold, Levente
Szoboszlai Dominik, a győztes magyar válogatott tagja a szurkolók között a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-ra nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Szoboszlai feat. Hajdú B. - A mesterséges intelligenciával gyártottak vérpezsdítő slágert, mutatjuk!

A magyar válogatott csapatkapitánya "énekel" és "szövegel", a kommentátor pedig helyenként valóságosan beszél - archív felvételeken.

A Full of Stars bemutatta Szoboszlai Dominik és Hajdú B. István „közös dalát”, amit a mesterséges intelligencia segítségével készítettek el az alkotók - írja az Index.

A dalban a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és a legendás magyar sportkommentátor hangját a mesterséges intelligencia rakta össze, teljesen valósághűen.

A zenét és a szöveget azonban valódi személyek írták és vették fel.

Felesleges a szószaporítás, mutatjuk a dalt!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Naptárban az őszi konferenciák: a legjobb árakon regisztrálhat a Portfolio szakmai eseményeire!

Naptárban az őszi konferenciák: a legjobb árakon regisztrálhat a Portfolio szakmai eseményeire!

Az első féléves szezon sikeresen lezárult, de nincs megállás a Portfolio Csoport rendezvény divíziójánál: már tele a naptár az új rendezvényekkel: szeptembertől újult energiával indul az őszi konferenciaszezon! A Portfolio-tól megszokott módon rengeteg rendezvény várja az érdeklődőket, hagyományosan több iparágban és gazdasági területen is: fenntarthatóság, egészségügy, ingatlan, pénzügy-hitelpiac, követeléskezelés, energia, befektetés-bank-biztosítás és agrár fókusszal.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×