eur:
390.16
usd:
357.44
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
Nyitókép: Unsplash.com

Európa-bajnok Lucz Anna

A szám kajak 200 m egyes.

A magyar versenyzők egy-egy arany- és bronzérmet gyűjtöttek pénteken 200 méteren a szegedi gyorsasági, para kajak-kenu és SUP Európa-bajnokságon.

Ezen a versenynapon kizárólag olyan számokban rendeztek döntőt, amelyek nem szerepelnek az olimpiai programban.

A női kajak egyesek sprintversenyében Lucz Anna nagyszerűen rajtolva szerezte meg a győzelmet, a Kurucz Levente, Opavszky Márk kajak kettes pedig hatalmas csata után lett harmadik a legrövidebb távon.

A hazai csapat összesen két első, három második és egy harmadik helyet gyűjtött a gyorsasági versenyek első döntős napján.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Elromlott a tőzsdei hangulat, mégis erősödik a forint - Mi történik?

Elromlott a tőzsdei hangulat, mégis erősödik a forint - Mi történik?

Csütörtökön délelőtt is folytatódott a forint trendszerű erősödése a viszonylag kedvező nemzetközi befektetői hangulatban, a dollár gyengélkedése mellett, így 390 alá jutott az euróval szemben, azaz öthetes csúcsra ért a magyar fizetőeszköz. A dollár négyhavi mélypontra süllyedt az euróval szemben Donald Trump újraválasztási esélyeinek növekedése mellett, így a zöldhasúval szemben szintén öthetes csúcsra ért a forint 356 közelében. Ott azonban egy nagyon fontos technikai szint húzódik, ami akár meg is állíthatja a forint mentelését, és a délutáni órákban 358 közelébe vissza is gyengült a forint. Ma szinten tartotta az irányadó kamatokat az Európai Központi Bank, a sajtótájékoztatón pedig Christine Lagarde elnök nagyon kerülte, hogy konkrét iránymutatást adjon a szeptemberi kamatcsökkentés esélyeivel kapcsolatban, így a devizapiacokon elmaradtak a nagyobb kilengések.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 18. 17:47
×
×
×
×