eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
Érdeklődők a tekvondóval ismerkednek a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón a Merkapt Maraton Sportközpontban 2016. szeptember 17-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

Nagy sportág- és hangszerválasztó: ide menjenek most a 4–14 éves gyerekek!

Pénteken és szombaton rendezik a Budapesti Nagy Sportágválasztót és Nagy Hangszerválasztót Kőbányán, a Merkapt Maraton Sportközpontban. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, az esemény kommunikációs igazgatója az InfoRádióban beszélt a gyerekek számára sokszor életre szóló eseményről.

A Nagy Sportág- és Hangszerválasztón mindig jó a hangulat, akármilyen az időjárás; a most pénteken és szombaton zajló esemény 111 mozgásformát és 25 hangszert mutat be.

„A partnereinknek és támogatóinknak köszönhetően izgalmas egyéb programok is vannak, mindenféle vetélkedők, játékok a gyerekek nagy örömére a telepen” – tudta meg az InfoRádió Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázótól, az esemény kommunikációs igazgatójától.

A Maglódi úton a versenyautótól kezdve a kajak-kenuig tényleg mindenbe be lehet ülni, ki lehet próbálni.

Szombaton maga Kiss Gergely is beugrik az ellenáramoltatós medencébe - kétszer is -, és gyerekeknek tart játékos „labdás edzést”, míg Cseh László kétszeres világbajnok, többszörös olimpiai érmes úszó látszólag egyhelyben fog úszni, így tehát „minden hangszeren” játszanak majd a sportlegendák is.

A hangszerválasztóról szólva elmondta, mini koncertekkel, hangszerekkel is meg lehet ismerkedni, de járva-kelve sok-sok hírességgel lehet találkozni a zene és a sport világából.

A két nap alatt összesen 25 ezer főre számítanak, de ez az időjárástól is függ.

Tapasztalata szerint a gyerekek az iskolakezdéskor kezdenek el komolyabban sportolni és zenélni is, az esemény „célközönsége” a 4–14 éves korú gyerekek tábora.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Fordulat a használtautó-piacon, de korai még az öröm

Fordulat a használtautó-piacon, de korai még az öröm

Egyre olcsóbban lehet új autókat vásárolni, ami idővel kedvező hatással lehet a használt autók piacára – mondta az InfoRádióban a hasznaltauto.hu márkamenedzsere. Lőcsei Dániel hozzátette: az árak várható mérséklődésével hosszabb távon megfiatalodhat az autópark.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Drágul két budapesti strandfürdő

Drágul két budapesti strandfürdő

A fővárosi fürdők többségét működtető Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-nek két olyan strandfürdője van, amelyek kizárólag szezonálisan, a nyári időszakban üzemelnek. A következő napokban mindkettőt megnyitják, így teljessé válik a fürdővállalat kínálata - írja a Termál Online.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×