eur:
390.26
usd:
359.59
bux:
73622.19
2024. július 23. kedd Lenke
Giro dItalia 2023
Nyitókép: Facebook/Erik Fetter - Athlete

A Giro helyett a Tour de Hongrie-val kéne beérnie Fetter Eriknek

Hiába volt ott az előző két Giro d'Italián, ezúttal nem számol vele a Kometa.

Fetter Erik a legutóbbi két kiírással ellentétben az idei Giro d'Italia kerékpáros körversenyen nem indul, így várhatóan a jövő héten sorra kerülő Tour de Hongrie-n szerepel majd.

A magyar kerekes csapata, a Polti Kometa szerdán hozta nyilvánosságra a szombaton rajtoló háromhetes olaszországi viadalon szereplő keretét, amelyben Fetter nem kapott helyet.

Mindez azt is jelenti, hogy a Giro mezőnyének egyetlen magyar tagja lesz Valter Attila személyében, aki a Visma-Lease a Bike csapatát erősíti.

Címlapról ajánljuk

Uniós pénz blokkolásával válaszol Magyarország az ukrán olajleállítási lépésre

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter egy interjúban számolt be a magyar döntésről azután, hogy Kijev egy szankciós intézkedéssel leállította az orosz Lukoil Ukrajnán áthaladó szállításait. Ez hazánkon kívül Szlovákiát is érzékenyen érinti, a két ország közösen fordult az Európai Bizottsághoz, de ezen kívül további lépések jönnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.24. szerda, 18:00
Perlusz László
a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkára
Megérte-e Izraelnek kiiktatnia a Hamász katonai vezetőjét?

Megérte-e Izraelnek kiiktatnia a Hamász katonai vezetőjét?

A sajtó szerint az izraeli hadsereg egyre több jelet lát arra, hogy sikerült kiiktatni a Hamász katonai vezetőjét. Az Izrael elleni október 7-i terrortámadás egyik kitervelőjének is tartott Mohamed Deifet egy július 13-án végrehajtott légitámadással akarták likvidálni. Az akció sikerességéről ugyan ellentmondásosak a hírek (a Hamász például tagadja, hogy egyik legfontosabb tagja életét vesztette volna), az biztos, hogy a csapásnak hatalmas humanitárius ára volt. Palesztin források szerint több mint 90 civil vesztette életét, ráadásul egy olyan területen, amelyet korábban biztonságos zónának nyilvánított az izraeli hadsereg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×