eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed
A Paksi FC játékosai ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában játszott Paksi FC - Ferencvárosi TC mérkőzés után a Paksi FC Stadionban 2023. december 10-én. A mérkőzést a Paksi FC nyerte 3-2-re.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Vereségsorozata után javított a Paks

A második helyért küzdő Paks 2-1-re legyőzte otthon a már biztosan búcsúzó Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. első szombati mérkőzésén.

A hazai együttes - amely kedden kiharcolta a döntőbe jutást a kupában - ezt megelőzően sorozatban ötször szenvedett vereséget a bajnokságban.

OTP Bank Liga, 30. forduló:

Beszorult a kapuja elé a Mezőkövesd a mérkőzés elején, és helyzetek sora után az első negyedóra végén megszerezte a vezetést a Paks. Ezt követően a vendégcsapat összeszedte magát, rövid időre némileg kiegyenlítettebbé vált a játék, ekkor mindkét oldalon akadt gólszerzési lehetőség. Aztán a sokkal kombinatívabban futballozó Paks megint egymás után alakította ki a helyzeteit, és bár nem tudott újabb gólt szerezni, megérdemelten vonulhatott vezetéssel az öltözőbe.

Hasonló játékkal kezdődött a második félidő, majd cseréket követően növelte előnyét a hazai együttes. Ezzel azonban még nem dőlt el a mérkőzés, mert "szinte a semmiből" két percen belül szépített a Mezőkövesd: kapura lövést és újabb lövési kísérletet követően Szalai ért bele jól a labdába. A folytatásban maradt a paksi fölény, kapufáig is eljutott az otthon játszó csapat, de az eredmény már nem változott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×