eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa (j) és Jürgen Klopp vezetőedző az angol labdarúgó-bajnokság Liverpool FC-Chelsea mérkőzésén Liverpoolban 2024. január 31-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Szoboszlai Dominik: mindenki nézett a másikra, hogy ez most szívatás-e

A Liverpool edzőjének felmondásáról is beszélt a magyar játékos egy interjúban.

Szoboszlai Dominik azt tanulta meg a Liverpoolban és a Premier League-ben, hogy nincsen olyan, hogy győztes meccs, bármikor fordulhat az eredmény - idézte a Telex a Spíler TV interjúját. A játékos arról is beszélt, hogy az angol bajnokságban sokkal nagyobb a tempó és jobban oda kell figyelni, mint például a német ligában. Elmondása szerint

neki mindegy, hogy milyen pozícióban van, neki csak az a lényeg, hogy a pályán legyen,

a mellette játszókkal pedig hamar összecsiszolódnak.

Jürgen Klopp január 26-án jelentette be, hogy távozik a csapattól. Szoboszlai felidézte, hogy ez milyen körülmények között történt. "Közölték velünk hogy 10:30-kor lesz mítingünk. A többiek mondták, hogy amióta itt van, sosem volt 10:30-kor megbeszélés, így vagy a hosszabbítást jelenti be, vagy elköszön. Az utóbbi volt, és mindenki nézett a másikra, hogy ez most szívatás, vagy kandi kamerák vannak-e valahol" - mondta.

A magyar futballista azt mondta, a szezon legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor a válogatottal kijutottak az Európa-bajnokságra. "Nagy kő esett le így rólam, életemben nem sírtam el magam egy meccs után örömömben, de ott sikerült" - idézte fel, megjegyezve, hogy persze a Liverpoolba való igazolása sem volt "bánatos".

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×