eur:
385.9
usd:
355.33
bux:
0
2024. május 21. kedd Konstantin
Nyitókép: Pexels.com

Párizs 2024 – alakul a „magyaros” jóslat

Száz nappal a játékok előtt már öt aranyat jósol a magyaroknak a párizsi olimpián a statisztikai elemzésekkel foglalkozó Gracenote.

A legújabb előrejelzés szerint 19 érmet, öt aranyat, nyolc ezüstöt és hat bronzot szerez a magyar csapat és ezzel az éremtáblázat 13. helyén végez majd. A februári elemzésben három győzelem mellett kilenc második és hat harmadik helyezéssel a 14. helyre rangsorolta Magyarországot a Gracenote.

A statisztika alapján továbbra is az Egyesült Államoktól és Kínától várható a legjobb szereplés, az amerikaiaktól 123 érmet (39 arany, 37 ezüst és 47 bronz), míg a kínaiaktól 89-et (35 bajnoki címet, 30 második és 24 harmadik helyezést) várnak az elemzők.

A párizsi játékok megnyitójára július 26-án kerül sor, de már 24-én rendeznek sporteseményeket a francia fővárosban, ahol augusztus 11-én zárulnak a küzdelmek.

Februárban a Gracenote még három aranyat, tizenegy ezüstöt és öt bronzérmet jósolt, amivel a 14. helyre várta hazánkat az éremtáblázaton.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak
Verőcei tragédia

Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak

A kishajót egy 190 lóerős motor hajtotta, ebből és a "nagy csattanásból" arra lehet következtetni, hogy erős volt a tempó - no meg a motorcsónak sérülései is ezt támaszthatják majd alá a Mahosz szóvivője szerint. A szállodahajó kapitánya segítség elmulasztása miatt őrizetben van.

Megrendítő vallomások a színészlegendától – könyv Benedek Miklósról

A Nemzet Színésze zárkózott ember hírében állt, idősebb korára azonban feloldódott, és megannyi sikeres szerep után a legnagyobb kihívással birkózott meg: saját magáról mesélt életrajzi könyvében, melynek megjelenését nem érhette meg, ugyanis január 9-én elhunyt. A könyv megírásában egy régi jó barát, Vajda Katalin volt a segítségére, akinek köszönhetően egy mellbe vágóan őszinte vallomást olvashatunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×