eur:
388.83
usd:
363.33
bux:
68037.39
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa a harmadik gól után a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-re nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Már árulják a jegyeket a Szoboszlai Live! közönségtalálkozóra

A jegybevételből jut a hátrányos helyzetű fiataloknak is.

Megkezdődött a jegyértékesítés a Szoboszlai Live! névre keresztelt közönségtalálkozóra, amelyen egy eddig példa nélküli show keretében Szoboszlai Dominikkel, és a teljes magyar válogatottal is találkozhatnak a focirajongók - írja a sportal.blikk.hu.

A Budapest Sportarénában május 30-án megrendezésre kerülő eseményen a közönség megismerheti a magyar válogatott csapatkapitányának Salzburgon és Lipcsén át Liverpoolig vezető útját – maga a főszereplő, Szoboszlai Dominik nézőpontjából.

„Olyan interaktív talkshow-t álmodtunk meg, amire korábban nem volt példa Magyarországon. Nem titkoltan az a célunk, hogy aki ellátogat május 30-án a Papp László Budapest Sportarénába, olyan vizuális és tartalmi élménnyel távozzon, amit hosszú ideig nem felejt el – mondta Esterházy Mátyás, az EM Sports ügyvezetője, Dominik menedzsere. – Partnereinkkel és támogatóinkkal azon dolgozunk, hogy egy olyan eseményt hozzunk létre, ahol a résztvevők átélhetik Dominik karrierútját, bepillantást nyerve egy kivételes mentalitású és tehetségű fiatal sportoló világsztárrá válásának folyamatába. Nem utolsósorban pedig szeretnénk a fiataloknak inspirációt adni az életükhöz, hogy testközelből láthassák: kellő szorgalommal és odaadással szinte bármi elérhető.”

A rendezvényen megszólal az édesapa, Szoboszlai Zsolt, aki beszél a kezdetekről, valamint arról a módszerről, amellyel klubja, a Főnix Gold FC több válogatott játékost is felnevelt. Dominik menedzsere, Esterházy Mátyás mutatja be a nemzetközi karrier kezdeteit, a válogatottról pedig a Marco Rossi szövetségi kapitány beszél. Az esemény végén a közönségnek lehetősége nyílik majd találkozni a kontinensviadalra utazó és csaknem két éve veretlen teljes magyar válogatott kerettel is.

Az ülőhelyeket 10-30 ezer forintért lehet lefoglalni, a legdrágább jegy 150 000 forintba kerül. A borsos összegért az esemény után egy külön teremben személyesen is lehet találkozni a játékossal, a közös fényképek mellett ajándéktárgyakat is kapnak a vendégek. A 16 év alattiak viszont egyedül nem vehetnek részt az exluzív Meet&Greet eseményen, és a jegyet a nagykorú kísérőnek is meg kell vennie.

A Szoboszlai Live rendezvény jegybevételéből a szervezők 10 millió forintot ajánlanak fel jótékony célra, amelyhez telt ház esetén Dominik és az ügynöksége, az EM Sports Consulting további 10-10 millió forinttal járulnak hozzá, így összesen 30 millió forint kerül majd felajánlásra hátrányos helyzetű fiatalok támogatására.

További részletek a rendezvény honlapján.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×