eur:
389.65
usd:
363.4
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A Puskás Akadémia játékosai örülnek a második góljuknak a labdarúgó Konferencia Liga selejtezőjében játszott Puskás Akadémia FC - Inter Turku mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2021. július 15-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Gól nélküli döntetlent játszott a Puskás Akadémia a Fehérvárral

A Puskás Akadémia gól nélküli döntetlent játszott a vendég Fehérvár FC-vel pénteken, az OTP Bank Liga 26. fordulójának nyitómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 26. forduló

A Fejér vármegyei rangadó első negyedórájában a harmadik helyen álló Fehérvár volt aktívabb, mégis a hazaiak szerezhettek volna gólokat, ám a válogatott keretbe is meghívott Tóth Balázs hatalmas bravúrokat bemutatva megóvta kapuját a góltól. Lendületbe jött a Puskás Akadémia, játékosai több alkalommal kerültek helyzetbe a szellős vendégvédelem mellett, ám a befejezések rendre pontatlanok voltak.

A második félidő elején is hálóőre nagy védéseinek köszönhette a Vidi, hogy nem került hátrányba, ugyanis a felcsúti gárda ott folytatta, ahol az első játékrészben abbahagyta: folyamatosan támadott és nagy nyomást helyezett a fehérvári kapura. A Puskás Akadémia a találkozó végéig hatalmas fölényben játszott, a Fehérvár szinte csak védekezett, mégis elvitt egy pontot Felcsútról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×