eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
GLASGOW, SCOTLAND - MARCH 26: Andrew Robertson of Scotland goes down injured during the international friendly match between Scotland and Northern Ireland at Hampden Park on March 26, 2024 in Glasgow, Scotland. (Photo by Joe Prior/Visionhaus via Getty Images)
Nyitókép: Joe Prior/Visionhaus via Getty Images

Komoly veszteség érte Szoboszlaiékat

Megsérült a bokája Andrew Robertsonnak, a magyar labdarúgó-válogatottal azonos Európa-bajnoki csoportban szereplő skót együttes csapatkapitányának.

A skótok kedden házigazdaként 1–0-ra kikaptak Észak-Írországtól barátságos meccsen, amelynek 37. percében Robertsont le kellett cserélni. Azt egyelőre nem lehet tudni, mennyire komoly a sérülés, de brit lapértesülések szerint az biztos, hogy klubja, a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool a hétvégi angol bajnoki fordulóban nem számíthat a balhátvédre.

Robertsonnak nem ez az első sérülése a mostani szezonban: októberben a spanyolok elleni Európa-bajnoki selejtezőn kificamodott a válla, ezért három és fél hónapig nem léphetett pályára.

A skót válogatott hét mérkőzés óta nyeretlen.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×