eur:
389.78
usd:
363.64
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Mészöly Géza, az Újpest FC vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Újpest FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2024. február 11-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Gyakorlatilag megszűnt Mészöly Géza büntetése - apró betűvel

Már a péntek esti, Puskás Akadémia elleni bajnokin a kispadra ülhet a korábban rasszista felhangú mondatáért hosszú időre eltiltott Újpest-edző.

Enyhítette a Magyar Labdarúgó Szövetség Mészöly Géza Újpest-edző eltiltásos büntetését, így már pénteke este már lehet a kispadon a Puskás Akadémia elleni bajnokin.

A Fegyelmi Bizottság február végén "rasszista tartalmú nyilatkozatáért" egy plusz két hónapra eltiltotta Mészöly Gézát, az m4sport.hu információi szerint azonban az MLSZ enyhített, a módosítás szerint 5 tétmeccsesre csökkent az eltiltás, ebből 3 felfüggesztve és 500 ezer forint pénzbüntetés lett az Újpest vezetőedzőjének büntetése.

Mészöly Géza a DVTK otthonában megnyert Újpest-meccs után nyilatkozott úgy, hogy játékosként ő sem szeretett olyan csatárok ellen játszani, mint amilyen az ő színes bőrű játékosa. Ezért kapott súlyos büntetést.

Az MLSZ korábban arra hivatkozott, az egy hónap volt a minimum, amelyet ki lehetett volna szabni az edzőre.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×