eur:
390.86
usd:
366.82
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
A dán Niklas Landin Jacobsen kapus (b) és a francia Benoit Kounkoud a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság harmadik helyéért játszott Franciaország - Dánia mérkőzésen a budapesti MVM Dome-ban 2022. január 30-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Eb-aranyat ünnepelt a francia kézilabdázó, most nemi erőszakkal vádolják

Nemi erőszakkal gyanúsítják Benoit Kounkoud Európa-bajnok kézilabdázót, akit egy párizsi szórakozóhelyen hétfőről keddre virradó éjszaka vettek őrizetbe.

A párizsi ügyészség megerősítette, hogy egy francia kézilabdázó január 30-án kora reggel óta van rendőrségi őrizetben, miután egy 2003 márciusában született nő egy szórakozóhelyen elkövetett nemi erőszak kísérletével vádolta meg – írja a 24.hu.

A Francia Kézilabda Szövetség sajtóközleményében azt írta, nincs abban a helyzetben, hogy nyilatkozzon az ügyről, de továbbra is figyelemmel kíséri az igazságügyi hatóságok munkáját.

Benoit Kounkoud, a lengyel Kielce 26 éves jobbszélsője tagja volt a németországi Eb-n aranyérmet nyert válogatottnak: öt mérkőzésre nevezték be, öt gólt szerzett, de a dánok elleni döntőn nem lépett pályára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

A befektetők számára a mai lesz a hét legfontosabb napja, ugyanis ma tartja kamatdöntő ülését a Fed. A kamatok szinten tartása szinte biztosra vehető, kérdésből viszont van bőven. Hogyan reagál a jegybank az infláció visszapattanására? Hogyan értelmezi a zavaros reálgazdasági és munkaerőpiaci folyamatokat a jegybank? Mekkora az esélye a recessziónak? Kamatvágás vagy kamatemelés lesz a Fed következő lépése? Ezek a kérdések izgatják most a piacokat, és ha úgy érzik, hogy valamelyikre választ kapnak, a piaci mozgások garantáltak. Minden fél mondatnak jelentősége lesz a mai eseményen, amely után akár teljesen új narratíva is kialakulhat a világpiacokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×