eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
2023. január 13-i kép Lionel Messi argentin (b) és Cristiano Ronaldo portugál labdarúgó szobráról a párizsi Grévin Viaszmúzeumban. A 140 éves Grévin Európa egyik legrégebbi panoptikuma, amelyet 1882-ben alapított Arthur Meyer francia újságíró az 1835-ben megnyílt londoni Madame Tussauds mintájára. Az első művészeti vezetőjéről, Alfred Grévin karikaturistáról elnevezett Musée Grévinben jelenleg mintegy 450 életnagyságú figura látható, köztük a francia történelem meghatározó alakjai, valamint kortárs filmcsillagok, sportolók és egyéb, nemzetközileg ismert személyiségek hasonmásai. A múzeum műhelyében folyamatosan készülnek szobrok, egy-egy megmintázása hat hónapot vesz igénybe.
Nyitókép: MTI/EPA/Teresa Suárez

Messi és Ronaldo februárban találkozik egymással

Az elmúlt másfél évtized két legmeghatározóbb labdarúgója, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo várhatóan utoljára csap össze februárban a Riyadh Season Cup elnevezésű szaúdi felkészülési tornán.

Az Iszlám Együttműködési Szervezet és a szaúdi királyság általános szórakoztatóipari hatóságának elnöke kedden az X-en bejelentette, hogy az argentin világbajnok futballistát foglalkoztató amerikai egyesület, az Inter Miami FC és a portugál Európa-bajnok klubja, a szaúdi al-Nasszr csapata is részt vesz a minitornán, melyre az Al Hilal is meghívást kapott.

Sajtóhírek szerint a sporteseménynek február első hetében a nemrég átadott Kingdom Arena adhat otthont és vélhetően a két sztárfutballista hosszú éveken átívelő párharcának utolsó állomása lehet.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

A Covid okozta demográfiai hatások világszerte a felnőttkori halálozás növekedését és a várható élettartam csökkenését váltották ki – állapította meg a neves brit orvosi folyóiratban, a Lancetben pár hete megjelent globális betegségteher-tanulmány (Global Burden of Diseases Study 2021), amely az 1950 és 2021 közötti időszak globális demográfiai változásait, beleértve a Covid-járvány 2020–2021-es időszakának hatásait elemezte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×