eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 05: Rasmus Hoejlund of Manchester United reacts as he is unveiled as a new signing prior to the pre-season friendly match between Manchester United and RC Lens at Old Trafford on August 05, 2023 in Manchester, England. (Photo by Alex Caparros/Getty Images)
Nyitókép: Alex Caparros

Több mint 60 millió fontért igazolt támadót az MU

A Manchester United labdarúgócsapata 64 millió fontért megszerezte az Atalanta dán támadóját, Rasmus Hojlundot.

A klub szombaton honlapján jelentette be a 20 éves dán tehetség szerződtetését, jelezve, hogy Hojlund öt évre, 2028 nyaráig szóló megállapodást kötött a csapattal és a szerződés később további egy évvel meghosszabbítható.

Az MU a vételárat nem közölte, ugyanakkor egybehangzó sajtóinformációk szerint az angol együttes 64 millió fontot (28,9 milliárd forint) fizet az olasz klubnak, s ez az összeg további nyolc millióval emelkedhet Hojlund teljesítményétől függően.

A dán csatár egy szezon után távozott Bergamóból, ahol összesen tíz gólt szerzett az előző idényben.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 16:25
×
×
×
×