eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Sallai Roland, a magyar labdarúgó-válogatott tagja a másnapi Montenegró - Magyarország Európa-bajnoki selejtező mérkőzés előtt a helyszínen, a Podgorica Városi Stadionban 2023. június 16-án.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Sallai Roland közelít Bolognához, de már oroszok is felbukkantak

A Sky Sport Italia szerint a Bologna előrehaladott tárgyalásokat folytat az SC Freiburggal Sallai Roland megszerzéséről.

Állítólag a németek 12 millió eurót kérnek a magyar válogatott csatárért, de ezt a Bologna igyekszik tízmillióra lealkudni.

Az olasz úgy emlegetik Sallai Rolandot, hogy nagyon sokoldalú támadójátékos, aki a jobb szélt részesíti előnyben, de tud játszani a bal oldalon, vagy hátravont csatárként is. Megemlítik, hogy az előző szezonban a Freiburg színeiben 19 Bundesliga-mérkőzésen egy gólt szerzett és adott öt gólpasszt.

Azt is megírják, hogy a 2016–2017-es idényben szerepelt már a Serie A-ban, mégpedig a Palermóban.

A tízmillió eurós vételár (amely csak a negyedik lenne idén nyáron a magyar válogatott játékosok átigazolásait tekintve, Szoboszlai Dominik, Kerkez Milos és Szalai Attila is magasabb áron kelt el) nem jelentene ráfizetést a Freiburg számára, a német klub 2018-ban 4,5 millió euróért vásárolta meg az APOEL Nicosiától.

A magyar válogatott játékosok közül legutóbb Nagy Ádám játszott a Bolognában.

Közben a Sportal úgy értesült, hogy egy orosz érdeklődő is felbukkant: a Zenit felvette a kapcsolatot a Freiburggal, és a magyar játékos jelenlegi helyzetéről érdeklődött. A következő napokban több részletre is fény derülhet, ugyanakkor a magyar támadónál továbbra is az öt európai topliga élvez elsőbbséget.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 19:53
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×