eur:
394.05
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Simone Rossi (CC Ortigia) during the Waterpolo Italian Serie A match CC Ortigia vs RN Savona on April 01, 2023 at the Ortigia in Siracusa, Italy (Photo by Salvo Barbagallo/LiveMedia/NurPhoto via Getty Images)
Nyitókép: Salvo Barbagallo/LiveMedia/NurPhoto via Getty Images

Marco Rossi fia magyar élcsapathoz szerződött

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának vízilabdázó fia az OSC-hez igazolt.

Az olasz Ortigia 30 éves erősségével a vlv.hu készített interjút annak apropóján, hogy a vízilabdázó az OSC-hez igazolt.

Simone Rossi arról beszél, hogy meglepte a magyar bajnoki ezüstérmes hívása. "30 éves vagyok, és úgy gondolom, hogy ez a lépés egy utolsó nagy, minőségi ugrás a pályafutásomban".

Apjával kapcsolatban már többször beszélt Budapestről. Arról mesélt, hogy néhány éve nevetve mondta apjának:

"ha egy kicsit erősebb lettem volna a saját sportágamban, talán eljöhettem volna veled Budapestre vízilabdázni".

Olaszok vagyunk, de Magyarország befogadott minket és ezért örökké hálásak leszünk. Most élőben nézhet majd engem, én pedig a magyar labdarúgó- válogatottat! Ez tökéletes! És még csak annyit: Hajrá, OSC! Hajrá, magyarok! - olvasható az interjúban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Marco Rossi (@mrrossiofficial) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×