eur:
391.13
usd:
366.59
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
11 April 2023, Great Britain, Manchester: Soccer: Champions League, Manchester City - Bayern Munich, knockout round, quarterfinals, first leg, Etihad Stadium. Manchesters Bernardo Silva (2nd from right) scores the goal for 2:0. Photo: Tom Weller/dpa (Photo by Tom Weller/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Tom Weller/picture alliance via Getty Images

A Manchester City leiskolázta a Bayernt

A Manchester City fölényesen, 3-0-ra legyőzte a Bayern Münchent a labdarúgó Bajnokok Ligája megyeddöntőjében. A nap másik mérkőzésén az Inter 2-0-ra nyert a Benfica ellen, Lisszabonban, s szintén nagyon jó helyzetből várhatja a jövő heti visszavágót.

MANCHESTER CITY–BAYERN MÜNCHEN 0-0: A Cityben Ederson - Stones, Akanji, Ruben Dias, Aké - Rodrigo, De Bruyne, Gündogan - Bernardo Silva, Haaland, Grealish, így fest a kezdő tizenegy. Laporte, Walker, Álvarez, Mahrez mind-mind a padon ül. A Bayern: Sommer - Pavard, Upamecano, De Ligt, Davies - Kimmich, Goretzka, Coman, Musiala, Sané - Gnabry. Itt is ülnek ászok a kispadon, Mané, Thomas Müller, Joao Cancelo…

SL BENFICA–INTERNAZIONALE 0-0: A portugál bajnokság listavezetője a Vlahodimosz - Gilberto, Antonio Silva, Morato, Grimaldo - Florentino, Chiquinho, Joao Mario, Rafa, Aursnes - Goncalo Ramos tizeneggyel kezd. Az Internek Simone Inzaghi az A. Onana - Darmian, Acerbi, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozovic, Mhitarjan, Dimarco - Martinez, Dzeko gárdát választotta.

MANCHESTER CITY–BAYERN MÜNCHEN 0-0: Gündogan fejese volt az első helyzetféle, de nem kellett Sommernek játékba avatkoznia.

MANCHESTER CITY–BAYERN MÜNCHEN 0-0: Yann Sommer késlekedett a labda elrúgásával, Haaland rárontott, bele is tudott érni, de nem eléggé. Mármint a City szempontjából nem eléggé.

SL BENFICA–INTERNAZIONALE 0-0: Eltelt az első negyedóra, mégpedig óvatos játékkal.

SL BENFICA–INTERNAZIONALE 0-0: Rafa Silva fejesét Onana védte.

MANCHESTER CITY–BAYERN MÜNCHEN 0-0: Musiala került helyzetbe Éderson kapuja előt, de lövését Rúben Dias blokkolta.Éderson már verve volt.

MANCHESTER CITY–BAYERN MÜNCHEN 1-0: Az angolok sokáig adogatták a labdát, majd Rodri, körülbelül 20 méterről, látványosan a jobb felső sarokba csavarta a labdát. A spanyol középpályásnak mindössze a harmadik gólja ez az idényben, minden sorozatot figyelembe véve.

MANCHESTER CITY–BAYERN MÜNCHEN 1-0: Sommer ütközött Grealishsel a saját ötösén, a lepattanó labdát Gündogan elé került, aki egyből lőtt ,de a svájci kapus lábbal, nagy bravúrral védett.

SL BENFICA–INTERNAZIONALE 0-0: Di Marco helyzetbe hozhatta volna Lautaro Martínezt, ám az argentin világbajnok mögé adta a labdát.

MANCHESTER CITY–BAYERN MÜNCHEN 1-0: Leroy Sané lövése volt az első félidő utolsó momentuma, kapu mellé ment. Így a Bayernnek nem akadt labdát eltaláló kísérlete ebben a játékrészben.

MANCHESTER CITY–BAYERN MÜNCHEN 1-0: Sané lövésével kezdődött a második félidő, Éderson felkarral védett. Aztán még egy csatájuk akadt, azt is a brazil kapus nyerte meg.

MANCHESTER CITY–BAYERN MÜNCHEN 1-0: A másik oldalon Upamecano és Sommer is hibázott, ezér4t közel járt a City a második gólhoz.

SL BENFICA–INTERNAZIONALE 0-1: Némi meglepetésre vezetéshez jutott az Inter. Barella nyolc méterről fejelt a kapuba.

MANCHESTER CITY–BAYERN MÜNCHEN 1-0: De Ligt jó helyzetből fejelt, Aké úgy mentett, hogy a honfitársa neki fejelte a labdát. A másik oldalon Sommer hárította Aké és Rúben Dias kísérletét.

SL BENFICA–INTERNAZIONALE 0-1: Joao Mario előkészítése után ketten is lemaradtak a labdáról.

MANCHESTER CITY–BAYERN MÜNCHEN 2-0: Upamecano újabb hajmeresztő hibája után Grealish Haalandhoz játszott, aki keresztbe ívelte a labdát, Bernardo Silva pedig a hálóba bólintott.

MANCHESTER CITY–BAYERN MÜNCHEN 2-0: Álvarez közelről helyezte, mint erővel lőtte a labdát kapura, Sommer nagyot védett.

MANCHESTER CITY–BAYERN MÜNCHEN 3-0: Ezúttal Stones készített elő fejjel, Erling Haaland pedig megszerezte idénybeli 45. gólját. Soha még Premier League-játékos nem jutott idáig egy idényben.

SL BENFICA–INTERNAZIONALE 0-1: Dumfries közel járt a második milánói gólhoz, de maradt az eredmény.

SL BENFICA–INTERNAZIONALE 0-2: A VAR-szobában megnézték az esetet, kezezés miatt büntetőt kapott az Inter. A nem sokkal korábban pályára került Romelu Lukaku bebombázta. Nagyon közeli, hogy eldőljön, lesz olasz csapat a BL-döntőben. Hiszen ennek az ágnak a másik párjában a Napoli és a Milan találkozik.

MANCHESTER CITY–BAYERN MÜNCHEN 3-0: Álvarez lövése alig kerülte el a kaput.

MANCHESTER CITY–BAYERN MÜNCHEN 3-0: Rodri fejesét nagy vetődéssel hárította Sommer.

MANCHESTER CITY–BAYERN MÜNCHEN 3-0: Vége a mérkőzésnek, háromgólos előnnyel mehet a City Münchenbe.

SL BENFICA–INTERNAZIONALE 0-2: Vége a mérkőzésnek

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×