eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Műkorcsolya-vb - Huszadik lett a magyar jégtáncospáros

Az amerikai Madison Chock, Evan Bates jégtáncos duó nyerte az aranyérmet az olasz Charlene Guignard, Marco Fabbri és a kanadai Piper Gilles, Paul Poirier kettős előtt.

A kűrben és összesítésben is a 20. helyen végzett az Ignateva Mariia, Szemko Danijil Leonyidovics magyar jégtáncospáros a Szaitamában zajló műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon.

A vb hivatalos eredményközlő oldala alapján az orosz születésű Ignateva és az ukrán származású Szemko a magyar idő szerint szombat hajnali szabadkorcsolyázásban 93,63 pontot kapott a gyakorlatára, összesítésben pedig 157,51 ponttal zárt.

A magyar jégtáncos duó ezzel túlszárnyalta a tavalyi teljesítményét, akkor ugyanis a 22. helyen végzett, és lemaradt a kűrről.

A verseny második részében nem változott a ritmustánc után kialakult sorrend az élen, így az amerikai Madison Chock, Evan Bates jégtáncos duó nyerte az aranyérmet az olasz Charlene Guignard, Marco Fabbri és a kanadai Piper Gilles, Paul Poirier kettős előtt.

A 30 éves Chock és a nála négy évvel idősebb Bates pályafutása során először végzett az első helyen nagy világversenyen.

Eredmény:

jégtánc, világbajnok:

---------------------

Madison Chock, Evan Bates (Egyesült Államok) 226,01 pont

2. Charlene Guignard, Marco Fabbri (Olaszország) 219,85

3. Piper Gilles, Paul Poirier (Kanada) 217,88

...20. Ignateva Mariia, Szemko Danijil Leonyidovics 157,51

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×