eur:
389.31
usd:
362.2
bux:
67941.95
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Gazdag Dániel, a Philadelphia Union játékosa, miután gól szerzett a Toronto FC ellen az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) játszott 2022. október 9-i mérkőzésen a pennsylvaniai Chesterben.
Nyitókép: MTI/AP/Matt Slocum

Duplázott a magyar csatár Amerikában - videó

Remekül kezdte a MLS idényét a Philadelphia Union. Az amerikai csapat magyar játákosa, Gazdag Dániel 2 gólt szerzett és csapata 4-1-re nyert.

A Philadelphia Union 4–1-re legyőzte otthon a Columbus Crew-t az MLS nyitónapján úgy, hogy a vendégek a 28. percben egy öngóllal szerezték meg a vezetést - írja a Sportal.

Ezek után a magyar válogatott csatár egyenlített, majd csapata harmadik gólját is ő szerezte.

A hivatalos amerikai statisztikában ráadásul két gólpasszt is beírtak a neve mellé. Az MLS-ben a gól előtti utolsó két labdaérintést is gólpasszként tartják számon.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×