eur:
388.98
usd:
363.6
bux:
68137.44
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
MTI/Kovács Tamás
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Hosszú Katinkáról "anyai" hírt adtak közre

Hosszú Katinka állapotosságáról ír az egyik lap. Az információt nem erősítették meg.

Gyermeket vár Hosszú Katinka, írja egy bennfentes forrására hivatkozva a Blikk.

„Nem véletlen, hogy ritkán hallunk Katinkáról, és szinte bujkál a világ elől, mert babát vár, de nem akarja még az örömhírt nyilvánosságra hozni” - fogalmazott a lap informátora.

A Blikk egyelőre várja a menedzsment válaszát a kérdéseikre. Mindenesetre arra emlékeztetnek, hogy "a családalapítás azért sem lenne meglepő, mert az ifjú pár már tavaly sem rejtette véka alá, hogy ez még az olimpiánál is fontosabb".

Február elején írtunk arról, hogy az úszószövetség elnöke a Népszavának azt nyilatkozta: "Hosszú Katinka a tréningeket megkezdte, reggel és délután egyaránt dolgozik, vagy medencében, vagy szárazföldön. Szakmai tervét beadta a szövetségbe, hamarosan Tenerifére utazik háromhetes edzőtáborba"

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×