eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
MTI/Kovács Tamás
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

"Nincs egy meg majd még egy nászút!" - Hosszú Katinka üzenetet kapott

Eltűnt korábbi edzőhelyéről, a Duna Arénából a háromszoros olimpiai bajnok úszóklasszis, a szövetség jelez.

Míg a magyar válogatotthoz tartozó úszók már bőven az alapozásban járnak és készülnek az első nagy megmérettetésre, az áprilisi országos bajnokságra, a "nagy nevek" közül Hosszú Katinka nincs sehol, legalábbis ahol edzeni szokott, a Duna Arénában biztosan nincs. A Ripost összeállításából az derül ki, hogy lényegében augusztus óta nem tudni, mit csinál a háromszoros olimpiai bajnok úszónő.

Noha az InfoRádió Vegyesúszás című magazinműsora a múlt héten még arról értesült, hogy az Iron Lady budapesti felkészülése megkezdődött, a bulvárlap most arról cikkez, "idén még nem látták a medence környékén" Hosszú Katinkát.

"Meggyőződésem, hogy senki sem adhat annyi fórt az ellenfeleknek, hogy hónapokig nem tréningezik. A legnagyobb sztároknak, a világklasszisoknak is ilyenkor nagyon oda kell tenni magukat, úgy a kondi, mint az úszó edzéseken. Az élsport, a klasszisok versengése kegyetlen dolog. Egyszer fent vagy, aztán, ha nem dolgozol, a mélybe kerülsz, még a nyolcas döntőbe sem kerülsz be, nem hogy érmet szerezz" - kommentált Sós Csaba úszókapitány.

Wladár Sándor, a szövetség elnöke is megszólal a cikkben, azt mondja, Hosszú Katinkának "át kell állni".

"Az úszás teljes embert kíván. Nincs magánélet, nincs szerelem, nincs utazás, nincs egy majd még egy nászút, csak a monoton munka" - fogalmazott az olimpiai bajnok sportvezető a 34 éves úszóval kapcsolatban.

A lap információi szerint Hosszú Katinka "Szentendrén készül". Ismert: ott lakik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×