eur:
392.73
usd:
366.04
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Budapest, Hungary - August 29, 2014: Groupama Arena the home of the FerencvĂĄrosi Torna Club, Budapest, Hungary. The second largest stadium in Hungary. The best-known part of the club is the mens football team.
Nyitókép: to_csa/Getty Images

Drukkerbunyó a derbin: őrizetbe vették a főkolompost

A Fradi-Újpest labdarúgó-mérkőzés előtt a két csapat szurkolótáborából több tucat ember verekedett össze egy Üllői úti parkolóban.

A rendőrség őrizetbe vette a vasárnapi Fradi-Újpest labdarúgó-mérkőzés előtt kitört tömegverekedés szervezőjét és egyik résztvevőjét - közölte a BRFK.

A IX. kerületi rendőrkapitányságon eddig 14 gyanúsítottat hallgatott ki, két férfit pedig őrizetbe vettek - tartalmazza a közlemény.

Felidézték: a labdarúgó-mérkőzés előtt, 16.30 körül a két csapat szurkolótáborából több tucat ember verekedett össze egy Üllői úti parkolóban. Az összecsapás nyomán egy ember súlyos, többen pedig könnyű sérüléseket szenvedtek.

A verekedésnek a rendőrök perceken belül véget vetettek; elfogtak 13 embert, a többiek elfutottak - fűzték hozzá.

A BRFK csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt indított eljárást. A helyszínről előállított férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki. Egyiküket, egy erőszakos bűncselekmény miatt korábban elítélt, mellékbüntetésként sportrendezvények látogatásától eltiltott 27 éves férfit őrizetbe vették - ismertették.

A tájékoztatás szerint

a nyomozók elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit, és mobiltelefonokat foglaltak le.

A beszerzett adatok alapján február 6-án este IV. kerületi lakásában elfogtak egy 28 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint üzenetküldő alkalmazásokon keresztül szervezte a verekedést, és abban részt is vett. Az erőszakos bűncselekmény miatt korábban büntetett férfi nem tett vallomást.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×