eur:
381.99
usd:
353.61
bux:
58424.86
2023. december 7. csütörtök Ambrus
MADRID, SPAIN - JANUARY 08: Head coach Diego Pablo Simeone of Atletico de Madrid looks on prior to the LaLiga Santander match between Atletico de Madrid and FC Barcelona at Civitas Metropolitano Stadium on January 08, 2023 in Madrid, Spain. (Photo by Angel Martinez/Getty Images)
Nyitókép: Getty Images/Angel Martinez

Atlético Madrid: érik Diego Simeone távozása

Az argentin edző már bejelentette szándékát a klub vezetésének lapinformációk szerint.

Felmentik Diego Simeonét az Atlético Madridnál – írja az Origo.hu. Az 52 éves edző 2011 nyara óta vezeti a fővárosi csapatot, ahol kétszer volt döntős a Bajnokok Ligájában, nyert Európa-ligát, volt spanyol bajnok, spanyol és európai Szuperkupa-győztes is. Ebben a szezonban már most 14 pontos hátránya van az Atléticónak az első helyezett Barcelonához képest.

Diego Simeonéért korábban a játékosok tűzbe mentek volna, de mára kissé megfáradt a kapcsolat közte és a keret tagjai között. Sőt, már a szurkolók sem állnak ki egyértelműen mellette, így úgy tűnik, egyre elkerülhetetlenebb a váltás a kispadon. Diego Simeone rekorder az európai topligákat illetően, ugyanis a jelenlegi szakemberek közül ő edzősködik legrégebb óta ugyanannál a csapatnál.

Címlapról ajánljuk

Nacionalistából lett Putyin-hívő a megölt ukrán politikus

Az ukrán biztonsági szolgálat magára vállalta egy Oroszországba menekült, Moszkva-párti volt ukrán képviselő meggyilkolását. A köpönyegforgató és bizarr politikai karriert befutott Ilja Kivát egy Moszkva-környéki faluban találták holtan, néhány órával azután, hogy felszólította Zelenszkij elnököt: kövessen el öngyilkosságot.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×