eur:
389.31
usd:
362.2
bux:
67941.95
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A gólszerző Gazdag Dániel (b) és csapattársa, Loic Nego a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott Magyarország-San Marino mérkőzésen Budapesten, a Puskás Arénában 2021. november 12-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Gazdag Dániel csapata nagyon erős ellenfelet kapott

A Philadelphia Union a címvédő New York Cityvel játszik az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) elődöntőjében.

Az alapszakaszt a keleti főcsoport élén záró Philadelphia a Cincinnati 1-0-s legyőzésével már csütörtökön biztosította helyét a főcsoportdöntőben - a magyar válogatott támadó középpályás végigjátszotta a mérkőzést -, míg a New York City (3.) vasárnap követte, a CF Montreal (2.) elleni 3-1-es idegenbeli sikernek köszönhetően. Az előző kiírásban a keleti főcsoportdöntőt ugyanez a két csapat vívta, akkor Gazdagék 2-1-re alulmaradtak. A visszavágásra vasárnap lesz lehetősége a magyar légióst foglalkoztató alakulatnak, amely az alapszakaszban a hazai 2-1-es, illetve az idegenbeli 2-0-s győzelemmel részben már revansot vett.

Közben a nyugati főcsoportban is kialakult a döntő párosítása, a másik ágon szintén alapszakaszgyőztes Los Angeles FC ellenfele az Austin FC (2.) lesz. Utóbbi a playoff második fordulójában ugyancsak vasárnap az FC Dallast (3.) múlta felül otthon 2-1-re.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×