eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Szalai Ádám (j2) és Schäfer András (j), valamint a portugál Bernardo Silva (b), Nélson Semedo (b2) és Pepe (k) a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 15-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Orbán Viktor: óriási történet az öné, nem is tudja, hogy mekkora

A fénykép után egy videót is közzétett a miniszterelnök a Berlinben légióskodó válogatott labdarúgóval történt találkozójáról.

A fénykép után videót is közzétett a válogatott labdarúgó Schäfer Andrással való berlini találkozójáról Orbán Viktor.

A miniszterelnök egy dedikált mezt kapott a Bundesliga élén álló Union Berlin középpályásától - ezt a Puskás Akadémiánál fogja bekeretezve kitenni, még úgy is, hogy a labdarúgó a rivális MTK akadémistája volt... -, és azzal biztatta, hogy "óriásis történet" az övé, "nem is tudja, hogy mekkora".

Schäfer András elmondta, hogy 10 hónap alatt 6-7 kiló izmot szedett fel magára Berlinben, Orbán Viktor pedig azt mondta, mindig nézi a meccseit a tévében, ha adják azt.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×