eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay.com

Ifi-vb-bronz! - Révész Bulcsú lesz az a magyar, aki betörhet a világ sznúkerélvonalába

Két éremmel tért haza a bukaresti ifjúsági világbajnokságról a még csak 15 éves Révész Bulcsú.

Több korosztályban is a világ élvonalában van már a 15 éves Révész Bulcsú, aki a hétvégén zárult utánpótlás-sznúker-vb-n bronzérmet szerzett Bukarestben.

A viadalon a 16, a 18 és a 21 éven aluliak közt is elindult, az Eurosport beszámolója szerint sikert sikerre halmozva, a legfontosabb, U21-es korosztályban vb-bronzéremmel zárt.

A 16 éven aluliak között másodikként zárt, a torna legnagyobb breakje (113) az övé volt, a 18 évesek között a nyolcaddöntőben zárt, de ott is a legtöbb félszázas break volt az övé.

A viadal szupersztárja egyébként Liam Davies volt, aki mindhárom korosztály döntőjébe bejutott, de a második legeredményesebb sportoló Révész Bulcsú, aki összesen 9 darab legalább 70-es breaket teljesített.

Révész Bulcsú a televízió stúdiójában elmondta, minél hamarabb szeretne profi lenni, ami bizony nem könnyű feladat, de egyértelmű, hogy jó úton jár.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×