eur:
394.47
usd:
363.2
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó a vizes Európa-bajnokság kezdete előtti napon tartott sajtótájékoztatón Rómában 2022. augusztus 10-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Teljes titoktartást kért a násznéptől Hosszú Katinka

A vendégek még képet sem tehetnek ki a közösségi médiára a nagy napon.

Ahogy arról korábban az Infostart is beszámolt, Hosszú Katinkát idén januárban ismét eljegyezték. Vőlegényével, Gelencsér Mátéval augusztusban terveznek egybekelni. Az úszónő édesapja, Hosszú István azt is megosztotta, hogy a pár a lakóhelyén, Szentendrén fogja kimondani a boldogító igent.

Sós Csaba szövetségi kapitány a Bors megkeresésére annyit közölt, ő már megkapta az esküvői meghívót, de többet nem árult el, így az esküvő időpontját sem.

„Egy biztos, mindenki otthon lesz már azon a hétvégén, amikor örök hűséget fogadnak egymásnak. Hogy ez melyik napra esik, maradjon titok” – fogalmazott a szövetségi kapitány.

A bulvárlap ugyanakkor több forrásból megtudta, hogy az esküvőre augusztus utolsó hétvégéjén, teljes titoktartásban kerül sor. A pár és a násznép ugyanis megegyezett abban, hogy semmilyen információt nem szivárogtatnak ki, és még képet sem posztolhatnak a közösségi médiára a nagy napon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Páncélozott harcjármű-koalíciót alapított Németország és Lengyelország, ismét téma az ukrán haderő tankokkal való felfegyverzése. Közben Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor Ukrajnába látogatott, ahol arról beszélt, hogy hamarosan megegyezhet a két nagypárt Ukrajna támogatásáról. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke úgy látja: eljött az idő, hogy Európa felkészüljön a háborúra. Ukrajna közben egy átfogó orosz offenzíva elhárítására készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×