eur:
369.08
usd:
345.45
bux:
48312.08
2023. június 5. hétfő Fatime
Tyson Fury, a Boksz Világtanács (WBC) brit nehézsúlyú világbajnoka a sajtó képviselői előtt tartott mérlegelésen a londoni Wembley Boxparkban 2022. április 22-én. A mérkőzést április 23-án rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Tyson Fury elárulta, mennyi pénzért áll újra ringbe

A megfelelő ajánlat 500 millió font.

Tyson Fury bár felhagyott a profi boksszal, kész újra ringbe szállni félmilliárd font ellenében.

A WBC szervezet nehézsúlyú világbajnokaként nemrég önmagát nyugdíjazó brit ökölvívó úgy fogalmazott, hogy ugyan már "túlvan" a bokszon, de "kísértést érezhet", hogy 500 millió fontért visszatérjen a szorítóba.

Fury (eddigi) utolsó mérkőzésén, áprilisban kiütötte a szintén brit Dillian Whyte-ot, s megtartotta a címét, de közölte rajongóival: ragaszkodik a feleségének tett ígéretéhez, és visszavonul. A Daily Telegraph alapján a hirado.hu azt írta, hogy a 33 éves brit megmásíthatja elhatározását, és megfelelő ajánlat esetén ismét kesztyűt húzhat.

"Mindent megtettem, amit kértek tőlem, minden ellenfelet legyőztem, akivel valaha szembetalálkoztam, az ökölvíváson, a profi harcokon túl vagyok. Ám ha valaki fizet nekem 500 millió fontot, akkor visszajövök..." - mondta.

Címlapról ajánljuk
Alacsony itthon a diplomások száma – több oka is van

Alacsony itthon a diplomások száma – több oka is van

A magyar fiataloknak kevesebb mint harmada rendelkezik felsőfokú végzettséggel. Ezzel az aránnyal Magyarország a sereghajtók közé tartozik az EU-ban. Az InfoRádió által megkérdezett szakértő szerint csak átfogó változtatásokkal, a felnőttek felsőoktatásba való bevonásával javulhat ez az adat.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Több fronton támad Ukrajna, heves harcok három megyében - Háborús híreink hétfőn

Több fronton támad Ukrajna, heves harcok három megyében - Háborús híreink hétfőn

Zaporizzsja, Luhanszk és Donyec megyében is szárazföldi csapatokkal végrehajtott ukrán támadásokat jelentettek, orosz és ukrán források egyaránt. Közben Oroszország Belgorod megyéje továbbra is heves támadás alatt áll, a Szabad Oroszország Légió orosz hadifoglyokat ejtett. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×