eur:
395.03
usd:
365.46
bux:
65440.33
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
WOLVERHAMPTON, ENGLAND - JUNE 14: Roland Sallai of Hungary scores a goal to make it 0-1 during the UEFA Nations League League A Group 3 match between England and Hungary at Molineux on June 14, 2022 in Wolverhampton, United Kingdom. (Photo by James Baylis - AMA/Getty Images)
Nyitókép: James Baylis - AMA/Getty Images

Elképesztő statisztikai adatok mutatják a 4-0-s magyar győzelem értékét

Hihetetlen statisztikai mutatók jelzik, emkkora sikert ért el a 4-0-ra győző magyar válogatott Wolverhamptonban,

Az angol statisztikusok azonnal kiszámolták, kikeresték: Anglia 1872 óta játszik válogatott mérkőzéseket, korábban még soha nem kapott ki hazai pályán szerzett gól nélkül, négy gólt kapva.

Magyarország az első csapat, amelyik idegenben négy gólt tudott szerezni az angol válogatott ellen, az 1953 november 25-i 3:6 óta. Akkor is a magyar válogatott volt az ellenfél.

Anglia 1928 márciusa óta először kapott ki hazai pályán négygólos különbséggel. Akkor Skócia 5:1-re verte meg az angolokat.

Magyarország 4-0-ra nyert Wolverhamptonban a Nemzetek Ligája A divíziójának C csoportjában, s vezeti csoportját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×