eur:
392.91
usd:
366.42
bux:
66890.74
2024. április 25. csütörtök Márk
Paul Pogba, a Manchester United (j) és Mathias Normann, a Norwich City játékosa az angol labdarúgó-bajnokság 2022. április 16-i mérkőzésén a manchesteri Old Trafford stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Lezárul egy korszak a Manchester Unitednél

Világbajnok játékos távozik, immár másodszor.

Paul Pogba a hónap végén biztosan távozik a Manchester United labdarúgócsapatától.

A világbajnok középpályás távozását már eddig is biztosra vette a szigetországi szaksajtó, a klub pedig szerdán közölte hivatalosan, hogy nem hosszabbítja meg a játékos június 30-án lejáró szerződését.

A 29 éves futballistát 16 esztendősen szerződtette az MU Le Havre-ból, majd Pogba három évvel később, 2012-ben elhagyta a csapatot és - ingyen - a Juventushoz igazolt. Onnan 2016-ban vásárolta vissza az angol klub akkor világrekordnak számító 89 millió fontért.

Pogba visszatérésétől komoly előrelépést reméltek a szurkolók, a francia labdarúgó azonban hullámzóan teljesített az elmúlt években, ráadásul sérülések miatt sokszor hiányzott, a legutóbbi szezonban pedig csupán 27 meccsen lépett pályára. Utolsó mérkőzését áprilisban játszotta a manchesterieknél.

Sajtóhírek szerint újra a Juventus játékosa lehet.

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×