eur:
394.32
usd:
369.84
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Miami Nagydíjának harmadik szabadedzésén a floridai Miami Gardensben 2022. május 7-én. A futamot május 8-án rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Lynne Sladky

A Ferrarié az első sor Miamiban

A hétszeres világbajnok Lewis Hamiltont megelőzte korábbi csapattársa, Valtteri Bottas.

A két Ferrari volt a leggyorsabb a Miami Nagydíj időmérőjén: a vb-pontversenyben vezető Charles Leclerc indulhat az élről vasárnap, míg Carlos Sainz a második helyről. A rajtrácson a Red Bullok következnek majd, a címvédő Max Verstappen lett a harmadik, Sergio Perez a negyedik.

Az Alfa Romeót vezető Valtteri Bottas az ötödik, Lewis Hamilton (Mercedes) a hatodik lett.

A futam vasárnap este fél 10-kor kezdődik az új pályán.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×