eur:
393.8
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Carmine "Mino" Raiola,  football agent representing the new player of Juventus Matthijs de Ligt,  greets the fans in front of the J-Medical during her  the medical checks, Turin Italy. (Photo by Mauro Ujetto/NurPhoto via Getty Images)
Nyitókép: Carmine "Mino" Raiola a Juventus holland játékosa, Matthijs de Ligt képviseletében az olaszországi Torinóban 2019. július 17-én (Mauro Ujetto/NurPhoto via Getty Images)

Elhunyt Mino Raiola, aki futballsztárok ügynöke volt

Szakterületének egyik legbefolyásosabbja volt.

Ötvennégy éves korában szombaton elhunyt Mino Raiola, a nemzetközi futball egyik legbefolyásosabb játékosügynöke. Az olasz üzletember halálhírét két nappal ezelőtt már elterjesztette a nemzetközi sportsajtó, ezt azonban akkor saját maga cáfolta.

Raiola Hollandiában nőtt fel, karrierje elején innen segített olyan játékosoknak Olaszországba szerződni, mint Dennis Bergkamp és Wim Jonk.

Első saját sztárügyfele a cseh Pavel Nedved volt, aki 2003-ban a Juventus futballistájaként megnyerte az Aranylabdát.

Raiola - aki euró tízmilliókat keresett évente a közvetítésével létrejött átigazolásokból - számos klasszis ügyeit intézte, egyik "kedvence" Zlatan Ibrahimovic, akivel jó barátságot is ápolt, mellette például a francia világbajnok Paul Pogbát, a legújabb generációból pedig a norvég Erling Haalandot is képviselte.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×