eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Close up of hockey puck and stick during a match with players in the background.
Nyitókép: skynesher/Getty Images

Megvan a Ljubljanába utazó keret

Kijelölte a divízió 1/A jégkorong-világbajnokságra utazó csapatot a magyar válogatott szakmai stábja, az utolsó szűkítésnél Tóth Gergely és Mihály Ákos maradt ki.

A magyar szövetség pénteki tájékoztatása szerint a Sean Simpson vezette szakmai stáb három kapust, hét hátvédet és 13 csatárt nevezett a ljubljanai tornára.

A keret vasárnap utazik Szlovéniába, ahol folytatja a felkészülést a keddi rajtra.

A mostani keretből Arany Gergely, Fejes Nándor, Kiss Roland, Horváth Milán, Papp Kristóf, Sárpátki Tamás, Tóth Richárd, Kulmala Rasmus és Terbócs István nem játszott még vb-n.

A jövő heti ljubljanai divízió I/A vb-n a magyarok kedden a dél-koreai, szerdán a litván, pénteken a házigazda szlovén, vasárnap pedig a számos székely hokissal felálló román válogatottal csapnak össze. Az első két helyezett feljut az elit vb-re, míg az utolsó kiesik a divízió I/B-be.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 16:25
×
×
×
×