eur:
392.13
usd:
366.54
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Sztanyiszlav Csercseszov, a sorozatban negyedszer bajnok Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután csapata 2-1-re legyőzte ősi riválisukat, a vendég Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában a Groupama Arénában 2022. április 24-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Sztanyiszlav Csercseszovnak még maradt célja

Az FTC edzője szerint nem játszottak jól az Újpest ellen.

A Ferencváros Sztanyiszlav Csercseszov vezetésével lett Magyarország bajnoka labdarúgásban - írta a TASZSZ orosz állami hírügynökség azt követően, hogy az éllovas FTC 2-1-re legyőzte a vendég Újpestet az OTP Bank Liga 29. fordulójának vasárnapi játéknapján, így négy körrel a szezon zárása előtt megvédte címét, és sorozatban negyedszer végez az élen.

"Két legyet ütöttünk egy csapásra: megnyertük a derbit és sikerült megvédenünk a bajnoki címet" - idézte az 58 éves orosz szakvezetőt a TASZSZ. A tréner hozzáfűzte, hogy a győzelem ellenére sem nyújtottak kimagasló teljesítményt az UTE ellen.

"Őszintén szólva nem futballoztunk túl jól, és nem ez volt a legjobb meccsünk, de mi voltunk a karakteresebbek és elértük a célunkat. Nagyon meg akartuk nyerni ezt a találkozót, és ez sikerült is" - mondta Csercseszov. Azt is hangoztatta azonban, hogy még csak az egyik célkitűzést sikerült teljesíteni.

"Még hátra van egy kupadöntő, amit szintén nagyon komolyan veszünk. Ehhez a pályán fejben is ott kell lennünk végig, a saját játékunkra összpontosítva, és folyamatosan fejlesztve tudásunkat" - zárta gondolatait az orosz tréner.

Csercseszov 2021. december 20-a óta irányítja a Ferencvárost. A mostani a harmadik címe edzői pályafutása során, korábban a varsói Legiát vezette győzelemre a lengyel bajnokságban és a nemzeti kupában, a 2015-16-os szezonban. Az FTC előtt több orosz csapat, így a moszkvai Szpartak és a szintén fővárosi Dinamo szakmai munkáját irányította, 2016 és 2021 között pedig ő volt az orosz válogatott szövetségi kapitánya, amellyel a 2018-as hazai rendezésű világbajnokságon a negyeddöntőig jutott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. Amerikában a pozitív gyorsjelentési szezon lendítette fel a hangulatot. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×