eur:
394.7
usd:
370.19
bux:
65162.43
2024. április 19. péntek Emma
Erling Haaland, a Borussia Dortmund játékosa, miután megszerezte a győztes gólt a TSG 1899 Hoffenheim ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. augusztus 27-i mérkőzésen Dortmundban.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Így kereshetne Erling Haaland havi egymilliárd forintot Manchesterben

Egybehangzó brit lapértesülések szerint a Manchester City megállapodott a személyes feltételekben Erling Haaland ügynökével, Mino Raiolával. Ez nagyon valószínűvé teszi, hogy a 21 éves norvég csatár a nyáron a Cityhez igazol.

Bár Haaland iránt a Real Madrid, a Barcelona, a Bayern München és a Paris Saint-Germain is érdeklődött, egyik sem tud vagy akar olyan feltételeket kínálni, mint az angol egyesület. A Real Madrid, például, nem szeretné, ha Haaland lenne a legjobban kereső játékos, s ez feszültséget szülne az öltözőben.

A bajorok is letettek arról, hogy – jó szokásuk szerint – a legnagyobb hazai rivális legjobb játékosát elvigyék, Oliver Kahn szerint a Haaland-ügylet pénzügyi részletei nagyon távol állnak az ő elképzelésüktől.

A norvég játékos, akinek hajdanán édesapja is volt a Manchester City futballistája, 2024-ig szóló szerződést írt alá korábban a Dortmunddal, de szerepel benne egy idén nyáron életbe lépő kivásárlási ár, ami 75 millió euró, vagyis 63 millió font. Ezt a City hajlandó kifizetni.

Mennyit fog keresni Haaland a Manchester Cityben?

Mike Keegan, a Daily Mail újságírója szerint több mint 500 ezer fontot hetente, amivel a Premier League legjobban fizetett játékosa lesz. Az összeg majdnem egymilliárd forintos havi fizetést jelent.

A Borussia Dortmund sportigazgatója, Sebastian Kehl egylőre tartja magát ahhoz, hogy klubjával még senki sem vette fel a kapcsolatot Haaland megszerzése érdekében.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
Katonai csapás érte Iránt, botrány van Izraelben – Közel-keleti háborús híreink pénteken

Katonai csapás érte Iránt, botrány van Izraelben – Közel-keleti háborús híreink pénteken

Az iráni FARS hírügynökség szerint három robbanást lehetett hallani Iránban Iszfahán tartományban egy katonai bázison, ahol vadászgépek állomásoznak. Egy amerikai tisztviselő azt mondta, hogy Izrael mért csapást Iránra, a létesítmény nem nukleáris volt. Az iráni légvédelmet aktiválták. Napközben kétértelmű nyilatkozatok születtek azzal kapcsolatosan, valóban Izrael támadott-e, Teherán eddig nem vádolta ezzel meg a zsidó államot, a Hamász viszont igen. Közben Szíriát is támadás érte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×