eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Tayfun Korkut, a Hertha BSC vezetőedzője a labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjében játszott Hertha BSC - FC Union Berlin mérkőzésen Berlinben 2022. január 19-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Megint vezetőedzőt váltottak a Herthánál

Dárdai Pál után a november végén kinevezett Tayfun Korkut vezetőedzőt is menesztette a Hertha BSC, amely kiesőhelyen áll a német labdarúgó-bajnokságban.

A fővárosiak szombaton 2-0-ra kikaptak a Borussia Mönchengladbach otthonában, immár tíz forduló óta nyeretlenek, és az idén továbbra sem győztek.

A 17. helyezett Herthának ugyanúgy 23 pontja van, mint az osztályozót jelentő 16. pozícióban lévő VfB Stuttgartnak, a 15. Arminia Bielefeldtől pedig két ponttal maradt le.

Tayfun Korkut megbízatása a mostani idény végéig szólt. Irányításával 13 mérkőzésen két győzelem, három döntetlen és nyolc vereség volt a berliniek mérlege a Bundesligában.

November végén, Dárdai Pál menesztésekor a csapat a 14. volt a tabellán.

Fredi Bobic sportigazgató úgy fogalmazott, az ígéretes kezdés és a pozitív tendencia - az első négy meccsen szerzett hét pont - ellenére újabb változtatásra volt szükség a vezetőedzői pozícióban, mert a kiesőhelyen lévő csapatnak még nyolc meccs áll rendelkezésére a bennmaradáshoz szükséges pontok megszerzéséhez.

"Bízunk az új kezdet pozitív hatásaiban" – tette hozzá.

Frissítés:

Felix Magath lett a Hertha BSC vezetőedzője.

A klub vasárnap esti közleménye szerint a 68 éves szakember az idény végéig irányítja a csapatot, és azt várja tőle a szakvezetés, hogy benntartsa az élvonalban az együttest.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 09:32
×
×
×
×