eur:
394.22
usd:
365.03
bux:
65450.5
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Gólzáporos döntetlen Kisvárdán

A Paks 3-3-as döntetlent játszott a Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának első szombati mérkőzésén.

A harmadik helyen álló hazaiak immár kilenc kör óta veretlenek, míg a zöld-fehérek továbbra is minden bajnoki találkozójukon betaláltak.

OTP Bank Liga, 21. forduló:

Három perc sem telt el, amikor a Kisvárda egy kapushiba nyomán az első lövéséből vezetést szerzett. A korán bekapott gól érezhetően visszavetette a vendégeket, akik így szűk negyedóra után már kétgólos hátrányban voltak, ráadásul csak a videobírónak köszönhetően nem nőtt tovább a különbség. A szünet előtt váratlanul szépített a Paks, ez pedig teljesen átalakította a játék képét. Bár a góllövőlistán éllovas Ádám Martin kihagyta a büntetőjét, az ezt követő szögletből Papp Kristóf második góljával a szünet előtt mégis összejött az egyenlítés.

A folytatásban kiegyenlített játékot láthatott a publikum még úgy is, hogy a Kisvárda bizonytalanabb, míg a Paks magabiztosabb volt, de ez helyzetekben nem nyilvánult meg. A 71. percben aztán a csereként beállt Böde Dániel fejesével sikerült fordítania a Paksnak, amely viszont nem örülhetett sokáig, mivel a hazaiak alig négy perc múlva szintén betaláltak. A hajrában a Kisvárda futballozott fölényben, de minden helyzetét elpuskázta, így a győztes találatot már nem sikerült megszereznie.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×