eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szalai Ádám
Nyitókép: Forrás: Facebook (Szalai Ádám)

Megszólalt a fejműtétje után visszatérő Szalai Ádám

Rengeteg szurkolói üzenetet kapott, köszöni is. Sallai Rolandék ellen készül a Bundesligában.

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott és a német bajnokságban szereplő Mainz csatára szeretné minél előbb bepótolni a műtétje miatti lemaradását.

A 34 éves futballista a Játékidő Alapítvány jótékonysági akcióján vett részt hétfőn és az M1 aktuális csatornának elmondta, alapítványával már a karácsony előtti időszakra megszervezték ezt az eseményt, de akkor sérülése és kórházi kezelése miatt nem tudták lebonyolítani.

"A Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ és a Tolna Megyei Gyermekvédelmi Központ kért tőlünk segítséget. Elsősorban színes nyomtatókra és táblagépekre volt szükségük, utóbbira azért, hogy a koronavírus-járvány időszakában az online oktatásban segítségükre legyen a gyerekeknek, valamint kikapcsolódásra és az élményeik megörökítésére tudják használni" - nyilatkozta a 78-szoros válogatott támadó, aki arról is beszélt, hogy december 21-i műtétje után sikeresen felépült, és örült annak, hogy az elmúlt hétvégén - ha csereként is, de - pályára tudott lépni a Mainzban.

"Ez másfajta sérülés volt, mint amikor valakinek a térdével, vagy a bokájával van problémája, nyilván egy fejsérülés kezelése bonyolultabb, de köszönöm a szurkolóknak a biztató üzeneteket, ezek sokat jelentettek" - mondta Szalai.

A csatár hozzátette, az a célja, hogy minél előbb bepótolja az elmúlt időszak lemaradását, aztán minél több játéklehetőséghez jusson a Mainzban, mert csak így lehet hasznára a magyar válogatottnak. A nemzeti csapat következő összetartásán, mint mondta, szeretne százszázalékos erőállapotban megjelenni.

A Bundesligában 10. Mainz szombaton a szintén magyar válogatott Sallai Rolandot is foglalkoztató, ötödik Freiburg vendége lesz a 22. fordulóban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×