eur:
389.29
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Fucsovics Márton a cseh Jiri Vesely ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában 2021. június 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Váratlanul kikapott és kiesett Fucsovics Márton

Az ötödik helyen kiemelt Fucsovics Márton meglepetésre a nyitókörben búcsúzott az Adelaide-ben zajló, 521 000 dollár (170 millió forint) összdíjazású, keménypályás férfi tenisztornán.

A világranglistán 40. játékos kedden a 113. helyen álló fehérorosz Jegor Geraszimovval csapott össze. A korábbi négy találkozóból hármat a magyar válogatott vezére nyert meg, de legutóbb - egy éve - az ellenfél győzött Melbourne-ben.

Az ötödik csatában végig a selejtezőből érkezett Geraszimov irányított, aki 4:1-gyel kezdte a mérkőzést, aztán a második szettben az MTK játékosa már bréklabdáig sem jutott el. A meccs 1 óra 19 percig tartott.

Fucsovics párosban is indult Adelaide-ben, és hétfőn győzelemmel mutatkozott be az amerikai Tommy Paul oldalán.

Eredmény, 1. forduló (a 16 közé jutásért):

Jegor Geraszimov (fehérorosz)-Fucsovics Márton (magyar, 5.) 6:3, 6:4

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×