eur:
392.6
usd:
366.14
bux:
66741.37
2024. április 25. csütörtök Márk
sport background - green field in soccer stadium. ready for game in the midfield, 3D Illustration - Not a real stadium - a composition of several graphic elements.
Nyitókép: FotografieLink/Getty Images

Egy szerb krőzus megvette a Premier League egyik csapatát

Dragan Skolak a Southampton kínai tulajdonosától jutott hozzá az egylet 80 százalékához.

A Dragan Solak szerb milliárdoshoz köthető Sport Republic nevű befektetőcég birtokába került az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Southampton részvényeinek 80 százaléka.

A klub kedden számolt be róla, hogy Kao Csi-seng kínai üzletember adta el azt a 80 százalékos tulajdonrészt, melyet 2017 óta birtokolt. Az üzletet sajtóhírek szerint 100 millió font (43,6 milliárd forint) körüli összegért kötötték meg. Az egyesület részvényeinek maradék 20 százalékát továbbra is Katharina Liebherr birtokolja, aki még 2010-ben, édesapjától, Markustól örökölte meg az akkor harmadosztályú klub tulajdonrészét.

A Southampton 19 forduló után 21 ponttal a 14. helyen áll a Premier League tabelláján. A csapat legközelebb szombaton, az FA Kupa harmadik fordulójában lép pályára a másodosztályú Swansea City vendégeként.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×