eur:
389.14
usd:
363.49
bux:
68169.45
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A holland Michael van Gerwen a brit Nathan Aspinall ellen játszik a dartsvilágbajnokság elődöntőjében a londoni Alexandra-palotában 2019. december 30-án.
Nyitókép: Sean Dempsey

Nem játszhat a darts-vb egyik legnagyobb sztárja

Az ok a koronavírus.

Pozitív lett a koronavírustesztje, ezért visszalépett a Londonban zajló darts-világbajnokság további küzdelmeitől a háromszoros győztes holland Michael van Gerwen.

A viadalt szervező PDC bejelentése szerint a sportág egyik legnagyobb sztárja Chris Dobey-val találkozott volna a harmadik fordulóban, aki így játék nélkül jutott a legjobb 16 közé.

A világbajnokságon ő már a harmadik holland, akinek pozitív lett a tesztje, a sort az ötszörös világbajnok veterán Raymond van Barneveld indította el, aki kiesését követően, múlt csütörtökön közölte, hogy megfertőződött, hétfőn pedig Vincent van der Voortnak kellett visszalépnie.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×