eur:
389.35
usd:
362
bux:
68083.81
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Paulo Sousa, a Videoton portugál  vezetőedzője és Marco Caneira, a csapat portugál játékosa sajtótájékoztatót tart a lisszaboni José de Alvalade stadionban 2012. december 5-én, ahol a magyar csapat  a Sporting Lisboával játszik a labdarúgó Európa Liga csoportkörében 2012. december 6-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Beliczay László

Brazíliában kinézték a Videoton korábbi edzőjét

A portugál Paulo Sousa épp a vb-szereplés kivívására készül a lengyel válogatottal.

Paulo Sousát, a lengyel labdarúgó-válogatott portugál vezetőedzőjét szeretné szerződtetni a brazil élvonalban szereplő Internacional vezetősége.

A Globo brazil televíziócsatorna beszámolója szerint két évre szóló szerződést ajánlanak az 51 éves trénernek, és a Porto Alegre-i klub képviselői rövidesen Portugáliába utaznak, hogy személyesen tárgyaljanak vele.

Az Internacional idén a 12. helyen végzett a brazil bajnokságban. Az eddigi szakvezető, Diego Aguirre tíz napja távozott posztjáról.

Sousa, aki korábban Magyarországon, a Videotonnál is dolgozott, az idén január 21. óta edzi a lengyel válogatottat. Irányításával az együttes bejutott a jövő évi katari világbajnokság európai selejtezősorozatának rájátszásába, ahol az orosz válogatottal találkozik. A pótselejtezőt március 24-én rendezik Moszkvában, a győztes pedig március 29-én hazai pályán csap össze a vb-részvételért a Svédország-Csehország találkozó továbbjutójával.

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×