eur:
389.63
usd:
363.15
bux:
68130.39
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Paulo Sousa, a lengyel labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya (j2) a csapat varsói edzésén, a KP Legia Warszawa stadionjában 2021. november 14-én. A lengyel válogatott november 15-én Varsóban játszik Magyarország ellen világbajnoki selejtező mérkőzést.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Nem eresztik el a lengyel válogatott kispadjáról Paulo Sousát

Brazíliában lenne klubedző a portugál, csakhogy a lengyel válogatott előtt most komoly feladatok állnak.

Távozna Paulo Sousa a lengyel labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, miután sajtóinformációk szerint brazil klubtól kapott állásajánlatot.

Cezary Kulesza, a lengyel szövetség elnöke jelezte: Sousa vasárnap tájékoztatta, hogy szeretné közös megegyezéssel felbontani a szerződését. Hozzátette: nem akarja elfogadni a portugál szakember lemondását azon az alapon, hogy utána egyből új állást kapjon.

"Ez rendkívül felelőtlen magatartás, ami nincs összhangban az edző korábbi nyilatkozataival. Ezért határozottan visszautasítottam, hogy beleegyezzek a szerződés felbontásába" - fogalmazott Kulesza.

Brazil és lengyel sajtóértesülések szerint Sousát a Flamengo vagy az Internacional kívánja szerződtetni.

Az 51 éves tréner korábban Magyarországon, a Videotonnál is dolgozott, a lengyel válogatottat idén január 21. óta vezeti. Irányításával az együttes bejutott a jövő évi katari világbajnokság európai selejtezősorozatának rájátszásába, ahol az orosz válogatottal találkozik. A pótselejtezőt március 24-én rendezik Moszkvában, a győztes pedig március 29-én hazai pályán csap össze a vb-részvételért a Svédország-Csehország párharc továbbjutójával.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×