eur:
394.95
usd:
371.89
bux:
0
2024. április 17. szerda Rudolf
A szerb Novak Djokovic a német Alexander Zverev elleni játszma közben a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia teniszbajnoksága férfi egyesének elődöntőjében az Ariake Teniszparkban 2021. július 30-án. A 24 éves Zverev 1:6, 6:3, 6:1 arányban legyőzte a világelső Djokovicot.
Nyitókép: A szerb Novak Djokovic a német Alexander Zverev elleni játszma közben az Ariake Teniszparkban 2021. július 30-án. MTI/AP/Patrick Semansky

Djokovics (egyelőre) mégsem megy Ausztráliába

A szerb Blic Sport című napilap értesülése szerint a világelső Novak Djokovics mégsem lesz tagja hazája férfi teniszválogatottjának az egy hét múlva kezdődő ATP-kupán, Sydneyben.

A jövő szombattól január 9-ig tartó csapatverseny szervezői december 7-én közölték, hogy a 34 éves szerb játékos rajta van a nevezési listán, a napilap legfrissebb információja szerint ennek ellenére nem utazik el Sydneybe.

Szerbia az A csoportban Norvégiával, Chilével és Spanyolországgal találkozik az ATP-kupán.

Djokovics továbbra sem jelentette be, hogy címvédőként ott lesz-e a január 17-én rajtoló ausztrál nyílt bajnokság mezőnyében. Az év első Grand Slam-tornáján minden résztvevőtől elvárják, hogy be legyen oltva a koronavírus ellen, a világranglista-vezető azonban magánélete védelmére hivatkozva továbbra sem hozta nyilvánosságra, hogy megfelel-e ennek a követelménynek.

Craig Tiley, az Australian Open versenyigazgatója szerdán azt mondta, továbbra is bizonytalan a hússzoros Grand Slam-tornagyőztes Djokovics szereplése

Címlapról ajánljuk

Már a szlovák parlamentbe is bejutottak a medvék

Alkotmánytörvény helyett a természetvédelmi és a polgári védelmi törvény módosításával oldanák meg a túlszaporodott medvék jelentette problémát a szlovák politikusok. Veszélyeztetés esetén kilőhetnék a medvéket Szlovákiában, a parlament rövidített eljárásban dönthet a törvényjavaslatról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×