eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Sergio Agüero világbajnoki ezüstérmes argentin támadó fényképezésen vesz részt a barcelonai Camp Nou stadionban 2021. május 31-én. 32 éves futballista az angol bajnok, Bajnokok Ligája-döntős Manchester Citytől az FC Barcelona labdarúgócsapatához szerződött.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

Nagy bejelentésre készül Sergio Agüero

Fontos eseményt tarthat szerdán a Barcelona argentin csatára.

Sajtóhírek szerint Sergio Agüero, az FC Barcelona argentin labdarúgója szerdán bejelenti a visszavonulását.

Az El Periodico című spanyol lap információját a katalán klub nem kommentálta, s a játékos menedzsere és barátai nem mutattak hajlandóságot, hogy megerősítsék az értesülést. Annyi viszont mégis kiszivárgott, hogy a hírrel kapcsolatosan szerdára valamilyen ceremóniára készülnek a klubnál.

A 33 éves Agüero, az Atlético Madrid korábbi támadója nyáron a Manchester Citytől ingyen érkezett a Barcelonához, amelyben vádlisérülés miatt október közepéig nem volt bevethető. A hónap végén az Alavés elleni bajnoki meccs első félidejében szédülésre és mellkasi fájdalmakra panaszkodott, ezért le kellett cserélni. Kórházba szállították, az első prognózis az volt, hogy legalább három hónapot ki kell hagynia, amíg alaposan kivizsgálják a szív- és érrendszeri problémáit. Két héttel később már az látott napvilágot az argentin és a spanyol sportsajtóban, hogy a támadó szívritmuszavara miatt karrierjének befejezésére kényszerül.

Agüero öt mérkőzésen összesen 165 percet játszott a Barcelonában, egyetlen találatát a Real Madrid ellen 2-1-re elbukott hazai rangadó 97. percében szerezte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×