eur:
393.77
usd:
365.37
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Silverstone, 2018. július 5.Toto Wolff, a Mercedes csapat osztrák csapatfőnöke a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Brit Nagydíjának otthont adó Silverstone-ban 2018. július 5-én. (MTI/EPA/Valdrin Xhemaj)
Nyitókép: MTI/EPA/Valdrin Xhemaj

Toto Wolff: Hamilton rekorder lehet, de "Schuminál nem lesz nagyobb"

A bajnoki cím az utolsó futamon dől el ebben a szezonban a Forma-1-ben.

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke azt mondta: ha Lewis Hamilton meg is nyeri vasárnap pályafutása nyolcadik világbajnoki címét, akkor sem taszíthatja le a trónról Michael Schumachert, mint a Forma-1 bálványát.

"Schuminál senki nem lesz nagyobb. Michael úgy formálta a generációját, mint senki más, ő ikonikus" - nyilatkozott az osztrák szakember a Bild szombati számában, hozzátéve, hogy más-más korszakokat nem lehet összehasonlítani.

"Lewis a saját generációja legjobbja" - hangsúlyozta.

A Mercedes 36 éves brit pilótája, Hamilton a szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíjon nyolcadszor is világbajnok lehet, ezzel egyedüli rekorderré lépne elő, most ugyanis még társbérletben csúcstartó az ugyancsak hétszeres első Schumacherrel. Az év utolsó futamának Hamilton és a Red Bullt vezető holland Max Verstappen azonos pontszámmal vág neki az élről. Utóbbinak annyi előnye van, hogy az idény során több versenyt nyert, így ha egyikük sem szerez pontot Abu-Dzabiban, ő nyeri a vb-t.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×