eur:
394.38
usd:
370.26
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
PACIFIC PALISADES, CALIFORNIA - FEBRUARY 21: Tiger Woods on hand at the trophy presentation ceremony after the final round of the Genesis Invitational at Riviera Country Club on February 21, 2021 in Pacific Palisades, California. (Photo by Harry How/Getty Images)
Nyitókép: Harry How/Getty Images

Tiger Woods kiszáll a világelitből

Már csak bizonyos tornákon kíván elindulni visszatérése után Tiger Woods, a világ legismertebb golfozója.

Az autóbalesete után lábadozó sztár a Golf Digest magazinnak elmondta, nem áll szándékában újra a világelitben szerepelni.

"Nem leszek már teljes állású golfozó, kiválasztok néhány tornát, és felkészülök rájuk. Nem vidám ez a helyzet, de ez a valóság, és én elfogadtam" - jelentette be a 45 éves sportoló. "Nem kell már trófeákat nyernem ahhoz, hogy jól éljek, a legutóbbi hátműtétem után képletesen szólva nekiálltam ismét megmászni a Mount Everestet, de most már nem alkalmas erre a szervezetem" - tette hozzá.

Woods a múlt héten egy rövid videót tett közzé, amelyen elüt egy golflabdát a pályán, de később lehűtötte a rajongók lelkesedését, mondván, a rehabilitációnak még a felénél sem jár.

Rancho Palos Verdes, CA - February 23: Workers move a vehicle after a rollover accident involving golfer Tiger Woods on Tuesday, Feb. 23, 2021 in Rancho Palos Verdes, CA. Woods suffered leg injuries in the one-car accident and was undergoing surgery, authorities and his manager said.(Mark J. Terrill for For The Times)
Tiger Woods autója 2021. február 23-án, miután balesetet szenvedett. (Mark J. Terrill/Los Angeles Times/Getty Images)

A 15-szörös major-győztes február 23-án szenvedett autóbalesetet Los Angeles közelében. A kocsija lesodródott az útról, és többször megpördülve az oldalán landolt. A játékos jobb lábszára és bokája roncsolódott, nyílt törései voltak, több órán át operálták, és a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. Később kiderült, hogy a balesetet gyorshajtás okozta.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken, és hogyan vágjunk bele az AI-projektekbe?  Egy teljes konferencianapon keresztül ezzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön április 23-án. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a nagyvállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. 7 szekció, több mint 40 előadó egy helyen!

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×